Burleskia, Burleskia!

NY ON AIKA JUHLIA!

Tapahtuma

Burleskia, Burleskia!

Pori Burlesque on nyt vihdoin virallisesti rekisteröity yhdistys ja haluammekin juhlistaa sitä kaikkien kanssa YHDESSÄ!!

Tapahtuman tiedot
Kaupunki: Pori
Ajankohta: 2017-04-01

Esiintyjät

Sweet Angels
Tease`n Tickle
Glamour Ladies
Olivia Rouge

Tietoja

Pori Burlesque on nyt vihdoin virallisesti rekisteröity yhdistys ja haluammekin juhlistaa sitä kaikkien kanssa YHDESSÄ!!

Pori Burlesquen facesivut ovat toimineet jo 2012 alkaen, tarkoituksena tiedottaa niin omista kuin muidenkin yhdistysten/esiintyjien/paikkakuntien eri tapahtumista ja toivommekin vastaisuudessa paljon yhteistyötä KAIKKIEN kanssa ♥ Nettisivut ovat valmisteilla ja touhua sekä tohinaa riittää niin esiintymisten kuin yhteisten tapahtumien parissa. Porissa treenaillaan burleskia Feel Dance-tanssikoulun (Madame BlaBlaa) yhteydessä mutta järjestämme myös mm. yhteismatkoja, koulutuksia sekä suosituksi tulleita ” The AskarteluPaskartelu”-iltoja, jokaiselle jotakin-periaatteella =D

NY ON AIKA JUHLIA!!!!!!

Aprillipäivän aattona Rock Bar Montun lavalle nousee loistava kattaus herkkuja joita kelpaa ihastella ja tulla vaikkapa pitemmältäkin tiirailemaan! Lavalla hääräilee syksyllä aloittaneet “untuvikkomme” (Sweet Angels) upeine soolo/duo esityksineen sekä Tease`n Ticklen ja Glamour Ladies kokoonpanoista loistavia, uusia sooloja.
Ja kirsikkana kakun päällä, Olivia Rouge, yksi Suomen menestyneimmistä esiintyjistä (Tampere Burlesquen perustajajäsen, monenmonituisen näytöksen tuottaja, burleskiopettaja ymsyms, you name it!!!) saapuu koko päiväksi Poriin ♥ ♥ ♥ Hän tarjoilee meille iltapäivällä workshopin sekä illalla täräyttää takuuvarmana jäykempienkin Porilaisten villasukat rullalle!!!!!!!

Panehan kalenteriisi tämä päivä, lisätietoa on tulossa niin Olivian workshopista kuin myös esiintyjistä/illasta.

Kevättä on ny selkeesti Rinnoissa!!!
Tuu kattoon miten se sit oikeen näkyy….=D =D
T. Pori Burlesque & Madame BlaBlaa